Eitrium

Vi rustar dagens bolag inför framtidens utmaningar

Eitrium gör skillnad. Vi arbetar mot att vara en diversifierad företagsgrupp där respektive bolags expertis är grunden till våra gemensamma mål och vår utvecklingspotential. Tillsammans nyttjar vi verktyg inom digital utveckling för att hitta nya möjligheter och arbetssätt som gynnar våra kunder, partners och samhället.

Mission

Entreprenörskap och långsiktighet

Vår mission är att stärka nischade och lönsamma SME-bolag. Vår verksamhet grundas i stabilitet och långsiktighet där Eitrium som ägare stöttar entreprenörer med kapital, kompetens och affärsutveckling inom digitala segment.

Vi driver och investerar i stabila och lönsamma bolag vidare med ett långsiktigt perspektiv. Vårt ekosystem av entreprenörer skapar rätt förutsättningar för att ert bolag ska kunna fortsätta utvecklas och anpassa sig för framtiden. Med vår decentraliserade affärsmodell kombinerar vi existerande expertis med nya digitala verktyg för att förädla och vidareutveckla fina företag.

Eitrium

John Eriksson

Investeringsansvarig

Aram Jimal

Investeringsanalytiker

Emre Kaplaner

Investeringsanalytiker

Eelis Pankolainen

Investeringsanalytiker

Zacharias Veiksaar

Investeringsanalytiker

Saeid Esmaeilzadeh

Forskare och serieentreprenör som har skapat och byggt ett tiotal bolag som idag sysselsätter mer än tvåtusen personer och leverar varor och tjänster till åttio länder. Blev 2002 Sveriges yngste docent, och forskningen inom oorganisk kemi ledde till att det första bolaget Diamorph startades. Sedan dess har det blivit flera bolag, bl.a. Serendipity, Sdiptech, Spartacus Capital och Mirovia.

Mikael Borg

Partner vid Gernandt & Danielsson Advokatbyrå. Mikael har drygt 20 års erfarenhet av brett transaktionsarbete, inklusive M&A och kapitalmarknadstransaktioner, inom ett stort flertal olika branscher. Mikael har också uppdrag som styrelseledamot i publika och privata bolag och fungerar därutöver ofta som senior rådgivare till företagsledare och management

Susanne Najafi

Serieentreprenör som grundat flera bolag, bl.a. kontaktlinsbolaget Clearlii och Unity Beauty Group (idag Eleven). Startade 2016 venture capital-bolaget BackingMinds. Susanne har utöver utmärkelsen Sveriges främsta serieentreprenör av Dagens Industri blivit utsedd till Årets Ledare, Sveriges Topp 40 under 40 och Näringslivets Mäktigaste Kvinna. Fick 2019 utmärkelsen Årets Pionjär av Hans Kungliga Höghet för hennes arbete att demokratisera riskkapital.

Mouna Esmaeilzadeh

Läkare, hjärnforskare, medieprofil och entreprenör. Grundare av SciLife Clinic. Hon har blivit känd för allmänheten som Dr Mouna i TV4 samt i serien Svenska powerkvinnor på TV3.