Published 2024-03-05

Ny VD till Ilmeg Products AB

Jonathan Bogren har utsetts till ny VD för Ilmeg Products AB från och med mars 2024.  Jonathan tar med sig en gedigen erfarenhet och ledarskap till rodret och ersätter tidigare VD Magnus Eriksson som är kvar i bolaget som rådgivare och produktutvecklare.

Jonathan har tidigare erfarenhet från både gruv- och anläggningsindustrin, och har under de senaste 15 åren haft flera ledande befattningar inom internationella koncerner. Hans imponerande ledarskapsförmåga och strategiska vision och passion skarpsinne har konsekvent drivit affärsframgångar och fått respekt inom branschen.

I sin nya roll kommer Jonathan att övervaka alla aspekter av Ilmegs verksamhet, vägleda företagets strategiska inriktning och främja tillväxt och innovation i alla produktlinjer. Hans strategiska vision och passion kommer att vara avgörande för att driva Ilmeg framåt och befästa sin position som ledande i branschen.

”Vi är mycket glada över att välkomna Jonathan som vår nya VD”, säger Johan Sjölander, VD Eitrium. ”Hans omfattande erfarenhet och beprövade ledarskap kommer att vara ovärderliga tillgångar när vi fortsätter att förnya oss och leverera exceptionella lösningar till våra kunder. ” Vi är övertygade om att Ilmeg under hans ledning kommer att nå nya höjder av framgång.”

Jonathan Bogren uttryckte sin entusiasm över att börja på Ilmeg och sa: ”Jag är hedrad över att leda ett så begåvat team och att vara en del av ett företag med ett starkt engagemang för excellens och innovation. Jag ser fram emot att arbeta nära teamet för att driva tillväxt, utöka vår närvaro på marknaden och leverera värde till våra kunder.”

 

Vi välkomnar Jonathan!

 

ILMEG

Jonathan Bogren, VD Ilmeg Products AB

Jonathan.bogren@ilmeg.se

+46 70-764 46 76

 

About Eitrium

Eitrium är en nordisk industrigrupp som erbjuder marknadsledande produkter och värdeadderande tillverkning. Genom att kombinera specialiserade bolag med stabiliteten hos en diversifierad grupp med starka industriella ägare skapar vi ett mervärde utöver våra individuella förmågor.

Share post

Latest post

Published 2024-05-23
Andreas Andersson utsågs till ny VD för Eliasson Plast AB hösten 2023. Andreas tar med sig en längre erfarenhet från plastbranschen in i rollen och efterträder Thomas Eliasson som varit med och grundat företaget.
Published 2024-05-06
Mikael Lillvik utsågs till ny VD för Ab Keymet Oy, januari 2023. Mikael har tagit med sig en gedigen erfarenhet och expertis till Keymet efter att sedan innan tillbringat 30 år i ledande befattningar och efterträder Janne Vähäkangas.