Published 2024-04-11

VD-träff hos lekplatstillverkan Polyfix AB

I april möttes våra bolags Vd:ar för att dela synergier, sprida energi och skapa gemenskap. Vi träffades hos Polyfix AB, del av Eitrium, i Söderköping som tillverkar plast-, aluminium- och repbaserade komponenter till lekplatskonstruktioner.

Platsbesöket hos Polyfix var givande där ledord från produktionsbesöket var automatisering och produktutveckling. Ralf Burkhard, VD Polyfix, har sedan start drivit en hög innovationstakt med fokus på kvalitet, vilket gör att deras produkter idag finns att hitta på lekplatser över hela världen.

Under VD-träffen utbildade vi även oss inom hållbarhet. Tack till Anders Johansson som arbetar som hållbarhetskonsult hos Envima för ett givande föredrag om regelverket CSRD.

 

Tack till våra engagerade Vd:ar för givande dialoger.

Vi ses hos Werinova AB i Mullsjö på nästa VD-träff i november!

Components for your playground – Polyfix

 

About Eitrium

Eitrium är en nordisk industrigrupp som erbjuder marknadsledande produkter och värdeadderande tillverkning. Genom att kombinera specialiserade bolag med stabiliteten hos en diversifierad grupp med starka industriella ägare skapar vi ett mervärde utöver våra individuella förmågor.

Share post

Latest post

Published 2024-05-23
Andreas Andersson utsågs till ny VD för Eliasson Plast AB hösten 2023. Andreas tar med sig en längre erfarenhet från plastbranschen in i rollen och efterträder Thomas Eliasson som varit med och grundat företaget.
Published 2024-05-06
Mikael Lillvik utsågs till ny VD för Ab Keymet Oy, januari 2023. Mikael har tagit med sig en gedigen erfarenhet och expertis till Keymet efter att sedan innan tillbringat 30 år i ledande befattningar och efterträder Janne Vähäkangas.