Published 2024-05-23

VD uppdatering hos Eliasson Plast AB

Andreas Andersson utsågs till ny VD för Eliasson Plast AB hösten 2023. Andreas tar med sig en längre erfarenhet från plastbranschen in i rollen och efterträder Thomas Eliasson som varit med och grundat företaget. 

 

Andreas har varit verksam i plastbranchen i mer än 25år och kommer närmast från roller som produktionschef, teknisk säljare och COO. Sedan Andreas kom in i rollen har han fokuserat på att fortsätta stärka verksamheten och utöka fokuset på deras egna produkter inom växtodlingssortiment och emballageprodukter. Efter att drivit verksamheten som VD under närmare sju månader stämmer vi nu av med Andreas.

 

”Jag är både tacksam och ödmjuk inför att ha fått förtroendet att leda och utveckla detta fina bolag och dess medarbetare på resan framåt. Eliasson har en mycket fin potential med en stabil grund och långa kundrelationer. Med ett nytt affärssystem och nu en satsning inom digital produktionsuppföljning rustar Eliasson ytterligare för framtiden. Vi ser ljust på framtiden och laddar för tillväxt” säger Andreas.

 

Genom senaste satsningar har man även tryckt två nya produktkataloger, en för växtodlingssortimentet och en för lock/emballagesortimentet.

 

Tillverkning av plastprodukter efter din idé – Eliasson Plast

Andreas Andersson, VD Eliasson Plast AB

andreas@eliassonplast.se

 

 

About Eitrium

Eitrium är en nordisk industrigrupp som erbjuder marknadsledande produkter och värdeadderande tillverkning. Genom att kombinera specialiserade bolag med stabiliteten hos en diversifierad grupp med starka industriella ägare skapar vi ett mervärde utöver våra individuella förmågor.

Share post

Latest post

Published 2024-05-06
Mikael Lillvik utsågs till ny VD för Ab Keymet Oy, januari 2023. Mikael har tagit med sig en gedigen erfarenhet och expertis till Keymet efter att sedan innan tillbringat 30 år i ledande befattningar och efterträder Janne Vähäkangas.
Published 2024-04-11
I april möttes våra bolags Vd:ar för att dela synergier, sprida energi och skapa gemenskap. Vi träffades hos Polyfix AB, del av Eitrium, i Söderköping som tillverkar plast-, aluminium- och repbaserade komponenter till lekplatskonstruktioner.