Vårt team

Mikael Borg

Partner vid Gernandt & Danielsson Advokatbyrå. Mikael har drygt 20 års erfarenhet av brett transaktionsarbete, inklusive M&A och kapitalmarknadstransaktioner, inom ett stort flertal olika branscher. Mikael har också uppdrag som styrelseledamot i publika och privata bolag och fungerar därutöver ofta som senior rådgivare till företagsledare och management

Sebastian Karlsson

VD för Lyvia Group. Sebastian har drygt 7 års erfarenhet av M&A från sitt arbete som VD och interim VD på Serendipity och som medgrundare av Mirovia. Innan sin karriär inom M&A har Sebastian bland annat erfarenhet som elitidrottare inom fotboll.

Saeid Esmaeilzadeh

VD för Esmaeilzadeh Holding. Efter att han 2008 blivit Sveriges yngsta docent har Saeid Esmaeilzadeh grundat ett flertal bolag och företagsgrupper och sett stor framgång som entreprenör. Resan började med materialutvecklingsföretaget Diamorph AB, och fortsatte sedan i Serendipity Group där ett ytterligare 15 bolag skulle grundas. Nu driver Saied, bland annat, Esmaeilzadeh Holding AB med fokus på att etablera och bygga entreprenöriella platformar.