Om oss

Eitrium är en industrikoncern som erbjuder marknadsledande produkter och värdeskapande tillverkning. Genom att kombinera lönsamma specialiserade företag med tryggheten av en diversifierad företagsgrupp med starka industriella ägare skapar vi tillsammans värde bortom våra individuella förmågor. 

“Sedan Eitriums start har målet varit att främja nordisk industri genom att tillsammans bilda en stark industrikoncern”

- Johan Sjölander, VD på Eitrium

Entreprenörskap & Långsiktighet

Vår mission är att stärka nischade och lönsamma industribolag. Vår verksamhet grundas i stabilitet och långsiktighet där Eitrium som ägare stöttar entreprenörer med kapital, kompetens och affärsutveckling. Vi driver stabila industribolag med ett långsiktigt perspektiv, där vårt ekosystem av entreprenörer skapar rätt förutsättningar för att våra industribolag ska kunna fortsätta utvecklas och anpassa sig för framtiden. Med vår decentraliserade affärsmodell kombinerar vi lokal kännedom som enskilda entreprenörer innehar med fördelarna som möjliggörs av att ingå i en större koncern för att förädla och vidareutveckla välskötta företag.

Eitrium som ägare

Eitirum är din långsiktiga ägare – tillsammans tar vi oss an dagens och framtidens utmaningar

Finansiell trygghet

Eitrium bidrar med de resurser och förutsättningar som krävs för att göra satsningar på tillväxt, långsiktighet och fortsatt konkurrensförmåga. Som en del av Eitrium kan entreprenörer fokusera på verksamheten och dra nytta av koncernens finansiella trygghet.

Strategisk rådgivning

Samtidigt som våra verksamheter får tillgång till ett stort nätverk av kompetens, får de även strategiskt stöd och rådgivning från Eitrium. Med vår erfarenhet och specialistkompetens kan vi gemensamt utveckla våra verksamheter till nya höjder.

Decentraliserad struktur

Eftersom att varje enskild verksamhet är unik, arbetar Eitrium med en decentraliserad affärsmodell. Detta innebär att våra bolagschefer har ansvaret att driva sina verksamheter efter deras unika förutsättningar med fördelen av att ingå i ett större sammanhang.