Publicerat: 2023-10-23

Business Controller till Eitrium

Eitrium har anställt en Business Controller för att fortsätta stärka det operationella arbetet i gruppen.

Lovisa Altzar har en utbildning inom Operations Management & Control från Stockholms Universitet och kommer senast från att jobbat som controller inom bygg/tillverkningsindustri. I rollen hos Eitrium kommer hon fortsätta det påbörjade arbetet med att utveckla verksamheterna.

 

Efter att ha arbetat på Eitrium i ett par veckor kan jag konstatera att jag hamnat i en koncern av engagerade och kompetenta människor med korta beslutsvägar och en stark framåtanda. Jag ser fram emot att fortsätta vara med på resan att positionera Eitrium, och därigenom våra fina verksamheter ännu starkare.” 

 

Om Eitrium

Eitrium är en nordisk industrigrupp som erbjuder marknadsledande produkter och värdeadderande tillverkning. Genom att kombinera specialiserade bolag med stabiliteten hos en diversifierad grupp med starka industriella ägare skapar vi ett mervärde utöver våra individuella förmågor.

Dela inlägg

Senaste inlägg

Publicerat: 2024-05-23
Andreas Andersson utsågs till ny VD för Eliasson Plast AB hösten 2023. Andreas tar med sig en längre erfarenhet från plastbranschen in i rollen och efterträder Thomas Eliasson som varit med och grundat företaget.
Publicerat: 2024-05-06
Mikael Lillvik utsågs till ny VD för Ab Keymet Oy, januari 2023. Mikael har tagit med sig en gedigen erfarenhet och expertis till Keymet efter att sedan innan tillbringat 30 år i ledande befattningar och efterträder Janne Vähäkangas.