Publicerat: 2024-03-08

Mora Contract Manufacturing AB stärker sina positioner genom förvärv av InstaCNC

Eitriums verksamhet Mora Contract Manufacturing AB (MCM) som är en högkvalitativ leverantör inom verkstadsindustrin med specialiserat fokus på metallkomponenter, har nu stärkt sin position genom förvärv av InstaCNC.

Insta CNC är specialiserade på avancerad CNC-bearbetning, tillverkning av fåstycksdetaljer med korta ledtider. Förvärvet innebär att MCM ökar sin tekniska kompetens, tillgänglighet, flexibilitet och snabbhet. Jonas Wassdahl, ägare av InstaCNC, kommer att spela en avgörande roll i övergången genom att anta en position som teknisk säljare. Hans breda kunskap inom design och konstruktion förväntas vara en värdefull tillgång för MCM:s kunder och ytterligare stärka företagets erbjudande.

Med hög kompetens och djup materialkunskap erbjuder MCM inte bara högkvalitativa konstruktioner utan också kreativa och smarta lösningar för att möta varje kunds unika behov.

 

Tillverkning av plåtprodukter – Mora Contract Manufacturing AB

 

Johan Molin, VD Mora Contract Manufacturing

johan.molin@moracontractmanufacturing.se

Jonas Wassdahl, Teknisk säljare Mora Contract Manufacturing

jonas.wassdahl@moracontractmanufacturing.se

 

Om Eitrium

Eitrium är en nordisk industrigrupp som erbjuder marknadsledande produkter och värdeadderande tillverkning. Genom att kombinera specialiserade bolag med stabiliteten hos en diversifierad grupp med starka industriella ägare skapar vi ett mervärde utöver våra individuella förmågor.

Dela inlägg

Senaste inlägg

Publicerat: 2024-05-23
Andreas Andersson utsågs till ny VD för Eliasson Plast AB hösten 2023. Andreas tar med sig en längre erfarenhet från plastbranschen in i rollen och efterträder Thomas Eliasson som varit med och grundat företaget.
Publicerat: 2024-05-06
Mikael Lillvik utsågs till ny VD för Ab Keymet Oy, januari 2023. Mikael har tagit med sig en gedigen erfarenhet och expertis till Keymet efter att sedan innan tillbringat 30 år i ledande befattningar och efterträder Janne Vähäkangas.