Publicerat: 2023-02-27

Ny VD till Eitriums verksamhet i Mora

Johan Molin har utsetts till ny VD för Mora Contract Manufacturing AB (“MCM”). Johan, som har 25 års erfarenhet från VD- och chefspositioner från ett flertal branscher, efterträder Jan Larsson som kommer fortsätta vara aktiv i MCM som styrelseledamot. 

 

Johan Molin har 25 års erfarenhet av från VD- och chefspositioner inom bland annat industri, läkemedelsbranschen och detaljhandel. Innan han kom till MCM var Johan Molin brand manager för FM Mattsson, som också är en kund till MCM, och tillträdde tjänsten som VD på MCM i slutet av februari.

 

”Jag är glad över att få förtroendet och är ödmjuk inför uppgiften att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla MCM som redan haft en fantastisk utvecklingsresa. Med tidigare erfarenhet av kundnära roller har jag med mig ett tydligt kundfokus och kundförståelse. Nöjda kunder är det i långa loppet avgörande för framgångsrika bolag”, säger Johan Molin, VD på MCM.

 

“Jag är mycket glad över att få välkomna Johan som  ny vd till MCM. Med Johans långa erfarenhet, är jag övertygad om att han kommer att fortsätta utveckla redan framgångsrika MCM till nya höjder. MCM är nu i en mycket spännande period med kunder inom intressanta branscher där Johan med sin gedigna bakgrund kommer att bidra med ytterligare kompetens.”, säger Johan Sjölander, COO på Eitrium.

 

För frågor, vänligen kontakta: 

Johan Sjölander, COO på Eitrium, johan@eitrium.com, +46 72-175 66 56 

Johan Molin, VD på MCM, XXX@mcmab.nu, +46 70-573 27 73

 

Om Eitrium

Eitrium är en nordisk industrigrupp som erbjuder marknadsledande produkter och värdeadderande tillverkning. Genom att kombinera specialiserade bolag med stabiliteten hos en diversifierad grupp med starka industriella ägare skapar vi ett mervärde utöver våra individuella förmågor.

Dela inlägg

Senaste inlägg

Publicerat: 2023-04-28
As a part of the effort of improving Eitrium’s operations across its business units as well as expansion of the strategic and operational work within the group, Johan Sjölander has been appointed Chief Executive Officer of Eitrium (CEO). Johan takes on the role of CEO after having been a part of the company’s management team as COO from November 2022.