Publicerat: 2024-05-06

VD-ord från Eitriums finska verksamhet Ab Keymet Oy

Mikael Lillvik utsågs till ny VD för Ab Keymet Oy, januari 2023. Mikael har tagit med sig en gedigen erfarenhet och expertis till Keymet efter att sedan innantillbringat 30 år i ledande befattningar och efterträder Janne Vähäkangas.

 

Keymet är specialister på tunnplåt- och bearbetade produkter inom branscherna EMS, Aerospace och Medical och erbjuder ”hela kedjan” från teknisk expertis, förändring av plåtprodukter, CNC bearbetning, avancerad svetsning till pulver- och våtmålning, märkning och förpackning. Vi efterfrågar en uppdatering från Mikael Lillvik efter att ha lett verksamheten under närmare 1,5 år och får följande svar.

”Keymet ägarnas förtroende för mig att axla ansvaret som VD för Keymet och att utveckla företaget, har varit, och är en trevlig, intressant och spännande utmaning. Efter 1,5 års utövande i denna tjänst, känns det ytterst motiverande att fortsätta och utveckla Keymets resa i den nisch med stor potential företaget jobbar inom. Första året har gått åt till att strukturera upp organisationen för att förbereda tillväxt, samt en kundnära affärsutveckling där kunderna har stått och står i det absoluta centrum för vår utveckling.”

Mikael fortsätter ”Jag ser att Keymet har stor potential att växa på den nordiska marknaden på sikt, detta främst genom kundnära samarbete, och ständig utveckling av organisation, kompetens, och teknik.”

Mikael Lillvik, VD Keymet

 

Vi tillverkar krävande mekaniska komponenter. » Keymet

Mikael Lillvik, VD Ab Keymet Oy

mikael.lillvik@keymet.fi

 

Om Eitrium

Eitrium är en nordisk industrigrupp som erbjuder marknadsledande produkter och värdeadderande tillverkning. Genom att kombinera specialiserade bolag med stabiliteten hos en diversifierad grupp med starka industriella ägare skapar vi ett mervärde utöver våra individuella förmågor.

Dela inlägg

Senaste inlägg

Publicerat: 2024-05-23
Andreas Andersson utsågs till ny VD för Eliasson Plast AB hösten 2023. Andreas tar med sig en längre erfarenhet från plastbranschen in i rollen och efterträder Thomas Eliasson som varit med och grundat företaget.
Publicerat: 2024-04-11
I april möttes våra bolags Vd:ar för att dela synergier, sprida energi och skapa gemenskap. Vi träffades hos Polyfix AB, del av Eitrium, i Söderköping som tillverkar plast-, aluminium- och repbaserade komponenter till lekplatskonstruktioner.